Mæhlum Gard | Sjoavegen 502 | 2670 OTTA | Norge | Tel: +47 61231159 | Mob: +47 97714187 | Email
»VELKOMNE til gards!
»MÆHLUM og historia vår - i et 400-års nøtteskall
»Turisme - bondegardsferie og hytter i dal og på fjell
»PRISER - Gardsturisme
»Om geografi og om "mangslungne linker"!
»Om Mæhlumsfossen og Stabbursklokka i tårnet
»En aktiv gard og et like spennende nærmiljjø
»Jakt og fiske i området Servicelinker/regelverk
»VILLMARKSPRODUKTER
»PRISER - Priseksempler Villmarksproduktene
»BILDEalbumet er 3-delt: Garden-sætrer-trevarer

Priser - grupper max. 50+ pers. - selvhusholdning - hytter

Priser 2019

Som ved de fleste andre turiststeder vil våre pristilbud avhenge av antall personer i gruppen, tid på året, oppholdets lengde, type innkvartering, komplette eller delvis oppredde senger, dvs soveposer medbrakt, spesielle ønsker som egen-rengjøring av rom og saler ved avreise o.l. faktorer.

For pristilbud, oppgi flest mulig av faktorene nevnt ovenfor, fortrinnsvis via email e-maelum@online.no - eller som hurtigforespørsel til tlf. 977 14 187 - Einar Mæhlum.

Vi kan gi minst to lovnader: Den ene er rask respons, den andre at (hvis ledig kapasitet i ønsket periode) vil man bli positivt overrasket av meget gunstige priser.


-----------------------------------------------------------

Egen vaskemaskin står til disposisjon for personlig tøy.
Sluttrenhold ved avreise kan vi påta oss å utføre mot avtalt godtgjørelse.

Vi ber om 30% forskudd 30 dager før ankomst - resten 3 dager før avreise fra Mæhlum.

Ved overnattingsbehov/weekend - vennligst ta kontakt med oss, også for tilbud også ang. sesongvariable priser på hytteleie på garden og i Rondane. Endel priseksempler på hytteleie finnes sammen med bildene i gards- og sæter-galleriene.

Om selvhushold på Mæhlum Gard:

KJØKKEN: Velutstyrt for 50+ til bords med alle vanlige storkjøkken-fasiliteter som oppvaskmaskin, stort kjølerom etc.
SPISESTUA: Rommer 50+ gjester og nylig restaurert. Der gir en stor klebersteinspeis både varme og nye nyanser i glade ansikter og gode glass. Stua kan foruten å nyttes og nytes til kveldshygge også være møte- eller "klasserom".
STUA i 2. etg - også den med peis (og Sat-TV) gir samme gode utsikt over Gudbrandsdalslågen, Mæhlumsfossen og fjellene som omgir oss. Der er flere sittegrupper og mange større og mindre bord. Utgang til veranda mot sør/vest.

Naturopplevelser for aktive:

De aller fleste naturopplevelsene heldigvis er gratis! Mæhlum Gard i Bredebygden ligger jo midt i fjellheimenes midte, 100 m fra Lågen, med Rondane i Øst, Jotunheimen i vest og Dovrefjell i nord. Og 5 km fra landsbyen Otta og 5 km til de int. kjente raftingsentrene i Sjoa-elva.

OM SOMMEREN: Ved den kilometerlange elvebredden vår er det flere båter og en stor grill/bålplass. Lågen er her på sitt aller bredeste og stilleflytende og er en av Norges fiskerikeste elver. Fiske kan du gjøre fra båt og fra land. Fiskekort pr døgn eller periode kan løses for en rimelig penge.
For de som vil oppleve rafting, fjellvandring, ridning eller sykkelturer i fjell og daler, også sommerskiløping, så ligger disse tilbudene i nærhet av garden.
Avstander langs landeveien: Lillehammer - 108 km, Oslo - 289km, Trondheim - 249, Bergen - 416, Åndalsnes - 156km, Ålesund - 275 km.

OGSÅ VINTEREN byr på mange tilbud: Avstand til Rondane Nasjonalpark er ca 20 km, til Jotunheimen ca 40 km. Disse områdene er like populere sommer som vinter. Milevis av tur- og skiløyper blir preparert ved hvert snøfall. Nærmeste alpinanlegg ligger bare 20 km unna, og i en radius av 60 km kan området by på 6 skianlegg. Disse har fra 1 til 4 nedfartsløyper med ulik vanskelighetsgrad. Hva med å prøve OL´94-anleggene Kvitfjell og Hafjell?
Prisene i alpinanlegg varierer, så vi orienterer deg best etter konkret forespørsel.
Velkommen til Mæhlum - velkommen til kontakt! Klikk her!
2002 © www.ranch1.no / e-maelum@online.no