Mæhlum Gard | Sjoavegen 500 | 2670 OTTA | Norge | Mob: +47 97714187 | Email
»VELKOMNE til gards!
»MÆHLUM og historia vår - i et 400-års nøtteskall
»Turisme - bondegardsferie og hytter i dal og på fjell
»PRISER - Gardsturisme
»Om geografi og om "mangslungne linker"!
»Om Mæhlumsfossen og Stabbursklokka i tårnet
»En aktiv gard og et like spennende nærmiljjø
»Jakt og fiske i området Servicelinker/regelverk
»VILLMARKSPRODUKTER
»PRISER - Priseksempler Villmarksproduktene
»BILDEalbumet er 3-delt: Garden-sætrer-trevarer

Geografi og nyttige linker

Mæhlum Gard sett fra E6-siden av Lågen. (Større versjon av bildet i Bildegalleriet!)
Bildegalleriet vårt er tredelt:
1 Mæhlums gardsturisme i dalen.
2 Setrene våre i Rondane.
3 Villmarksproduktene.

Villmarksproduktene dekker et bredt spekter fra kubbestoler, helstokk skap og andre solide rustikke inne-/utemøbler til gedigne portstolper og dertil bl.a 1.klasses hyttetømmer. Møblene leveres med og uten treskjæring. På siden Villmarksprodukter finner du linker til andre nettsider som Treportalen, Gudbrandsdalsmøbler m.fl. der vi også presenterer oss. Store bilder med prisantydninger finner du bare på Bildegalleri 3 (link 3 Villmarksprodukter ovenfor.
For forespørsel om både turisme og villmarksprodukter - Klikk her!

ANDRE nyttige linker:
Under Bildegalleriet til høyre finner du Været. Velg f.eks Otta under feltet "Steder A-å" og du får både kort- og langtidsvarsel.
Du finner også linker til Heidal Rafting, Galdhøpiggen og Otta Tredreiingsverksted.

Innovation Norway (Norges Turistråds) hovedportal: VisitNorway på 15 språk .

Nasjonalparkriket er vårt områdes turistportal.

Portalen til Sel Kommune - på 3 - tre - språk

Spennende portal til landsbyen Otta m.m. Den er imponerende både i innhold og det faktum at den er høyst flerspråklig.

Interessant lokalhistorisk portal for Bredebygden. Den har mye historisk stoff om bygda Mæhlum ligger i og også endel om Mæhlum.


ColorLine - ColorLine. den helnorske sjøveis transportøren mellom Norge og EUropa. ColorLine har ikke bare de flotteste skipene, men også de tryggeste skipene og dertil den mest serviceinnstilte bemanningen som seiler i rutefart til/fra Norge! Her er mange (i ordets begge betydninger) smakfulle restuaranter/cafeteriaer, ettermiddags- og aftenshow, ofte av internasjonal klasse, komfortable lugarer i mange kategorier. Man trives ombord! - mens den evt. medbrakte bilen hviler og samtidig er med på seilasen. ColorLine er ikke bare "transport", det er også "cruise".

Øvrige transportrelaterte anbefalinge er "jernhesten"NSB og også de "landeveiens ridderne" man finner under Otta Skysstasjon

Et par andre anbefalte portaler: Otta Tredreiingsverksted har en rekke interessante og flotte produkter som også egner seg som gaver. Besøk Trond Killis presentasjon av produktspekteret.

Nok nå om andre portaler: Her på Mæhlum Gard kan du kanskje finne andre og mer "fysiske" portaler - i form av små, middels eller større portstolper med tilhørende hytte- eller familie-skilt. Kommer du på besøk kan du også bidra med ønsker og ideer til utforming og dekor av din egen portal og også de villmarksproduktene du måtte velge.

OG: Denne siden er faktisk IKKE komplett uten å nevne at vi
også er særdeles tilfredse med 99.98% oppetid på vår server og 101% flott service fra - vår domenedrifter Direkte Nettløsninger overvåket av administrator der Arnt Lysø.

Ikke alle som forventer stabil&serviceminded "service" kan si det samme om sine web-service-providers. Men ut fra mange års meget gode erfaringer kan vi gi en slik anbefaling.

Webmaster Ola Mæhlum og Gardeier Einar Mæhlum mottar med takk rettelser, synspunkter og forbedringsforslag, dvs.: både ris og ros!
Velkommen med øvrige hilsener til Mæhlum Gard via mail - de vil bli lagt manuelt på gjestebok.
2002 © www.ranch1.no / e-maelum@online.no