Mæhlum Gard | Sjoavegen 500 | 2670 OTTA | Norge | Mob: +47 97714187 | Email
»VELKOMNE til gards!
»MÆHLUM og historia vår - i et 400-års nøtteskall
»Turisme - bondegardsferie og hytter i dal og på fjell
»PRISER - Gardsturisme
»Om geografi og om "mangslungne linker"!
»Om Mæhlumsfossen og Stabbursklokka i tårnet
»En aktiv gard og et like spennende nærmiljjø
»Jakt og fiske i området Servicelinker/regelverk
»VILLMARKSPRODUKTER
»PRISER - Priseksempler Villmarksproduktene
»BILDEalbumet er 3-delt: Garden-sætrer-trevarer

Villmarksprodukter fra Mæhlum Gard - Otta Villmarksmøbler til stuer, hage og terrasse

Kubbestoler og skap lages og lagres i riktig temperatur og fuktighet for et langt liv.
Mæhlum Gard byr på mer enn bare jord- og skogbruk, bondegardsturisme og hytteutleie!
Kanskje ønsker du spesielle møbler, hytteskilt eller andre gjenstander fra skog og villmark - til hytte, hus, leilighet, hage eller terrasse. Kanskje en kubbestol spesielt laget og dekorert, som gave til "bestefar"?

Hos oss kan du finne eller få laget "alt" fra et enkelt lite hytteskilt, stuemøbler, terrasse- og hagemøbler, langbenker og bord, helstokk skap og kister som matcher kubbestolen. (OBS: Vi lager dog IKKE kjøkkeninnredninger, senger, vinduer/dører og denslags, men vi har gode forbindelser.)

Hvordan bli kjent med oss? I første omgangvia presentasjonene her på internettsidene, og ved direkte kontakt over telefon eller mail - Klikk her!
Her på BILDEGALLERIET over produktene viser vi et tverrsnitt av disse. Linken åpner seg i eget vindu slik at du lett kan sammeholde bildene med både konkrete priser og prisantydninger.
I mange sammenhenger må kalle det bare prisantydninger ettersom omfang og type selvvalgt dekor/treskjæring og eller impregnering er medbestemmende for sluttprisen. Alle priser er inkl. mva, hentet på Mæhlum Gard. Andre transportkostnader dekkes av kjøper.

Mæhlum Gard har skoger med mye og godt tømmer og også "rare" naturprodukter. Vi håndplukker det meste av råmaterialene på egen grunn.

Har vi ikke det du ønsker og heller ikke anledning til å lage det - vel, så har vi kanskje lokalkjennskap og kan "viderekoble" deg til rett sted.
Et eksempel på dette kan være Otta Tredreiingsverksted som har en mengde særegne og flotte (gave)artikler i dreiet tre. "Ottatre" OG våre villmarksprodukter komplementerer hverandre, og vi Gudbrandsdøler samarbeider jo gjerne. Det har vi gjort både før og etter Slaget i Kringom i 1612!

Listen over fornøyde privatpersoner og bedrifter er lang, men det er jo alltid plass til flere. Kanskje kan vi gi deg navn og telefonnummer til andre fornøyde kunder - i nærheten av deg.

Vi fikk forøvrig levere en spesiell og dekorert kiste av uthult helstokk til Det Kgl. Slott. Denne leveransen utgjør likevel bare én av sidene i den omfattende bilde-/utklippsboken over rustikke "tre-varer" som er sendt fra Mæhlum under de siste 40-50 årene. Samtidig er vi stolte over også å levere villmarksmøbler til kjøpere i andre daler, deriblant til Valdres.

Ønsker du å "stikke innom" og bla i denne boken for å få flere ideer og en prat rundt dette, så er det lurt å ringe 977 14 187 (Einar) eller 612 30 293 (Kolbjørn) på forhånd, så vi kan få satt over kaffekjelen.
Automatisk email-link finner du bakerst i adresselinjen øverst og også i nedre kant av alle skjermbildene du nå er inne på.

Salg av våre villmarksprodukter foregår hovedsakelig direkte fra garden, men også på enkelte villmarks-/hyttemesser.
Vårt org.nr er: 969 192 853.

En betydelig og også "hyggelig" del av bestillingene kommer fra kunder som allerede har handlet med oss. Bedrifter med firmahytter for ansatte utgjør en god kundegruppe. Hoteller/turiststeder og hyttebyggere likeså. Iblant må vi nok be om litt leveringstid slik at leveransen din kan få det personlige preget du ønsker.

VELKOMMEN til kontakt eller besøk om villmarksprodukter i videste forstand. Mæhlum ligger midtveis på den 10 km lange strekningen mellom Otta og Sjoa - på vestsiden av Lågen, tydelig skiltet ved nedkjørselen. Velkommen også til et opphold på garden eller setra hvis du, som Ole Brumm sier "Ja takk, begge deler"... På de øvrige 2 bildegalleriene ser du hva vi har å by på i så måte.
2002 © www.ranch1.no / e-maelum@online.no